36 éve Magyarországon

Visszatekintések az elmúlt 36 évre

Az Aquapol mint technológia 1988 áprilisában honosodott meg Magyarországon. Egy régi államformában, ahol még a vállalkozásoknak, főleg az építőiparban nem volt múltja. Ebben a nehéz helyzetben indítottuk el a technológiát a jelenleg is tartó sikere útján. Egyéni vállalkozásként indult, majd a rendszerváltás után került céges formába a cégünk jogi háttere. Az elmúlt 35 év alatt sok változást és sok emlékezetes pillanatot éltünk meg. Az alábbiakban kiemeltünk egy párat, hogy betekintést nyerjenek a cégünk múltjába és jelenébe.

1988 április

Az Aquapol technológia megjelenése Magyarországon.

1994 január

A cégünk elődcége,  (Épületszigetelő és Faipari Kft) kivívta magának a területi vezető szerepkört. A Dunától keletre lévő megyékben az Aquapol rendszer kizárólagos forgalmazói lettünk.

1997 szeptember

Az Aquapol-3000 Kft alapítása, (jelenleg is több mint 25 éve ebben a cégformában működünk) és az Aquapol rendszer kizárólagos forgalmazási jogának megszerzése Magyarországon

2008 április

20 évesek lettünk, ez a 20 év nagyon mozgalmas, nehéz, de sikerekben gazdag volt.

Neil Amstrong  az első űrhajós aki a holdra lépett az mondta, hogy “Kis lépés ez egy embernek , de nagy lépés az emberiségnek” , valahogy mi is így érezzük, csak kicsit fordítva. Ez a 20 év sok tekintetben nem egy hosszú idő, mégis egy cég életében nagyon sokat jelent főleg a mai gazdasági viszonyok között, hogy ennyi ideig egy technológia tartósan a piacon tud maradni és ami nagyon fontos: évről évre fejlődni képes.

20 évesek lettünk

Ha összegeznem, értékelnem kéne az elmúlt 20 évet, akkor azt mondom, van mire büszkének lennünk.
A 20 év alatt több mint 9800 épületbe lett telepítve az AQUAPOL technológia, számos megelégedett vevővel gazdagodtunk, rengeteg referencia épület került ezáltal a nyilvántartásunkba. A teljesség igénye nélkül, mint kiemelt referenciák: pl. a Budapesti Parlament épületének egyik szárnya, Ausztria Magyarországi Nagykövetségének épülete, a sátoraljaújhelyi Piarista Templom és Kollégium, a debreceni Csonka templom, a budapesti Németvölgyi úti Óvoda, a hajdúböszörményi CIB Bank épülete. Hosszasan sorolhatnám még azt a rengeteg épületet, amelynek vizesedési problémáját sikerült megoldanunk ebben a 20 évben.

20 évesek lettünk

Nagyon mozgalmas is volt ez a 20 év, ugyanis jelentős változások, fejlődések mentek végbe a cég szerkezetében, tulajdonosi összetételében,  másrészt   jelentős fejlesztéseken ment keresztül maga a technológia is.

A 20 év alatt az AQUAPOL technológia tartós és jelentős piaci tényezővé vált.

Ehhez viszont nagyon sok munkára volt szükség, nagyon sokat tettünk azért, hogy ezt elérhessük. Először is nagyon nagy hangsúlyt fektettünk a minőségre, hogy minden vevőt egyformán magas színvonalon tudjunk kiszolgálni. Ennek érdekében 2003-ban bevezettünk cégünknél egy mérvadó minőségirányítási rendszert. A kollégák minden munkakörben magas színvonalú és folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy a minőség folyamatosan fenntartható legyen. Ugyanakkor fontosnak tartjuk a technikai háttér (a különböző gépek, berendezések, gépjárműpark) fejlesztését és magas színvonalon tartását, mert ez szintén hozzájárul ahhoz, hogy vevőink a legmagasabb nívójú kiszolgálásban részesüljenek.

20 évesek lettünk

Az elmúlt 20 év eseményeit, történéseit, sztorijait – ha nem is részletesen csak kivonatosan – szeretném feleleveníteni akkor is órákon át sorolhatnám mindazt, ami történt.

Rengeteg élmény, rengeteg megelégedett vevő: kellemes visszaemlékezni pl. a budapesti Németvölgyi Óvodára, ahol a száradási folyamatot követően úgy döntöttünk, hogy ne csak azzal adjunk pozitív élményt a gyerekeknek, hogy egy száraz, élhetőbb környezetben játszanak, fejlődnek, hanem lépjünk tovább, támogassuk más formában is Őket, és mi mással lehet egy óvodásnak örömöt szerezni, mint játékkal. Gyereknap keretében különböző játékokat adtunk át a kicsiknek.

De ilyen pozitív élményt adott az a rádió riport, amelyben  Papp Tibor a debreceni kistemplom, az ún. Csonka templom lelkipásztora beszámolt arról, hogy templomuk hosszú időn keresztül küzdött vizesedési problémával és jó 10 évvel ezelőtt megpróbálták egy más fajta szigetelési eljárással kiszárítani az épületet, de sajnos sikertelenül. Ezért 2003-ban fölkerestek minket és a szerződés megkötése után röviddel telepítésre került az AQUAPOL technológia.

Elindult a száradási folyamat, amely jelenleg ott tart, hogy a korábbi dohos, nyirkos levegő megszűnt, kellemesen szárazzá vált, és a falak száradása is olyan szintre jutott, hogy elkezdődhetett a korábbi roncsolódott vakolat eltávolítása és cseréje.

Összegezve: eltelt 20 év és remélem még nagyon sok 20 év fog eltelni cégünk életében, amelyek ha csak ilyen tartalmasak lesznek, mint az elmúltak, akkor semmi okunk nem lehet panaszra.

Ennek a sikernek azonban volt egy alapja , és ez nem más mint maga az AQUAPOL technológia.

background

Székhelyünk

  • 2330 Dunaharaszti Templom u. 13/B.
  • Mobil: +36 70 333 1974

Telephelyünk

  • 3527 Miskolc Vágóhíd u. 4-6. sz. II. em.
Írjon és felvesszük Önnel a kapcsolatot 24 órán belül, vagy hívjon minket: 08:00 - 15:00 óra között.

Szombat, Vasárnap zárva vagyunk.

    Üzenjen nekünk!

    Írja le részletesen, miről szeretne információt kapni. Ha épületszerkezeti hibát szeretne megjavíttatni, kérjük írja le a pontos körülményeket. Fal típusa, milyen jellegű hibát tapasztalnak, a hiba kiterjedése, stb. 24 órán belül munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

    Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.